Om os

Specialister i unikke gimmicks, reklame- og promotionsprodukter
Hos Idea-Import har vi specialiseret os i unikke gimmicks, reklame- og promotionsprodukter, der fanger forbrugerens opmærksomhed.

 Specialdesignede produkter, der gør din brandstrategi til en hands-on oplevelse. Kendetegnet, der giver dig en bedre eksponering i butikken. Eller velvalgte give-aways, der skaber trafik - og som sikrer, at dine kunder husker dig.

Tryghed og personlig service
Idea-Import er en lille dansk virksomhed med hovedkontor i Odense og dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere i Fjernøsten. En kombination, der sikrer dig, at prisen altid taler til din fordel. 

Din ordre produceres under gode forhold med alle nødvendige godkendelser og certifikater. Uanset størrelse følger vi alle ordrer tæt gennem hele forløbet.

Traditionelt eller skræddersyet?
Hos os får du alt fra traditionelle reklamegaver som kuglepenne og T-shirts til produkter, der er skræddersyet til mindste detalje. 

Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder, når vi idéudvikler og designer. Samspillet mellem idéudvikling og vores viden om produktion giver det optimale resultat i forhold til graden af opmærksomhed og din bundlinje.